Deelnemers

Timing – Parcours

Ook in de 41ste editie blijft de Sezoensrally de kaart van de vernieuwing trekken. Voor het derde jaar op rij, pakt RT Moustache uit met een compleet nieuwe klassementsproef. Na KP De Hees (2015), KP Steenberg (2016) komt er in 2017 weer een nieuwe proef bij, namelijk KP Peer. KP Goolder staat niet op het programma wegens werken aan de Brogelerweg.

Het concept van drie keer vijf KP’s blijft behouden voor het BRC. Show-KP De Hees blijft de openingsproef. Daarna gaat het naar KP Veldhoven. Via de tankzone in Kaulille gaan de deelnemers naar de nieuwe KP Peer, gevolgd door een regroup op de Markt in Peer centrum en de service in Bocholt centrum. Vervolgens staan KP Gerdingen en KP Steenberg op het programma. Na een regroup op het Vrijthof gaat het opnieuw richting service in Bocholt centrum. Het RACB Criterium en de Sezoens Regularity sluiten dit jaar aan vanaf KP1 en rijden tot en met KP 10.

De precieze timing vindt u op de button hiernaast.

Verkenningen

Iedere deelnemer dient op voorhand aan de organisator te laten weten met welk voertuig hij de verkenningen van de klassementsproeven wil doen. Het verkenningsformulier kan u via de button verkenningsformulier downloaden. Dit moet ingevuld en ondertekend afgegeven worden bij de documentencontrole.

De verkenningen mogen enkel gebeuren op vrijdag 19 mei van 8u30 tot 12u00 en van 13u00 tot 19u00. Er zijn maximaal twee doortochten per KP voor BRC en Criterium. Voor de deelnemers van de Sezoens Regularity is het verboden om te verkennen.

Servicezone

Er zijn vijf servicezones :
– Kerkplein: Service A1 en A2 (betalend)
– Dorpsstraat: Service B
– Schuttersstraat: Service C
– parking bibliotheek: Service D
– parking Biotechnicum: Service E

Reserveer uw serviceplaats vooraf via Danny Custers
danny.custers@sezoensrally.be
+32(0)476/03.93.55

De servicezones vindt u op de button hiernaast.