Deelnemers

Timing – Parcours

Voor de 42ste editie grijpt de Sezoensrally terug naar de klassiekers en nieuwigheden van de laatste drie jaar. Na KP De Hees komt KP Goolder terug op het programma, nu de werken aan de Brogelerweg afgerond zijn. De wegen van KP Veldhoven – de klassieker waarvan de helft gravel – zijn ook gekend. Het lusje na de servicer bestaat uit KP Steenberg en KP Gerdingen. 

Het concept van drie keer vijf KP’s blijft behouden voor het BRC. De rondkoers KP De Hees blijft de openingsproef. Daarna gaat het naar KP Goolder. Via de tankzone in Kaulille gaan de deelnemers naar KP Veldhoven, gevolgd door een regroup na de finish van die proef. Na de service in Bocholt centrum staan vervolgens KP Steenberg en KP Gerdingen op het programma, met een regroup in de Schippersstraat gevolgd door een volgende servicebeurt in Bocholt centrum. Het RACB Criterium sluit dit jaar aan vanaf KP1 en rijdt tot en met KP 10. In 2018 zal er geen Sezoens Regularity zijn. 

De precieze timing vindt u op de button hiernaast.

Verkenningen

Iedere deelnemer dient op voorhand aan de organisator te laten weten met welk voertuig hij de verkenningen van de klassementsproeven wil doen. Het verkenningsformulier kan u via de button verkenningsformulier downloaden. Dit moet ingevuld en ondertekend afgegeven worden bij de documentencontrole.

De verkenningen mogen enkel gebeuren op vrijdag 18 mei van 8u30 tot 12u00 en van 13u00 tot 19u00. Er zijn maximaal twee doortochten per KP voor BRC en Criterium. Voor KP Steenberg zijn er afwijkende tijdstippen om te verkennen: 9u30-11u30, 13u00-15u00 en 17u00-19u00.

Servicezone

Er zijn vijf servicezones :
– Kerkplein: Service A1 en A2 (betalend)
– Dorpsstraat: Service B
– Schuttersstraat: Service C
– parking bibliotheek: Service D
– parking Biotechnicum: Service E

Reserveer uw serviceplaats vooraf via Danny Custers
danny.custers@sezoensrally.be
+32(0)476/03.93.55

De servicezones vindt u op de button hiernaast.