Pers

Persverantwoordelijke

Hugo Van Opstal fungeert al jaren als persverantwoordelijke voor de Sezoensrally.
Hij zal aanwezig zijn op de persvoorstelling ’s maandags vòòr de rally en vanzelfsprekend ook tijdens het rallyweekend. Persinstanties die de Sezoensrally wensen te volgen, bezorgen best vooraf het accreditatieformulier aan de persverantwoordelijke:

Hugo Van Opstal
Jokerstraat 10
2300 Turnhout
GSM: +32 (0)477 37 68 68
Email: hugo.vanopstal@telenet.be

 

Speaker

De bekendste rallystem van de lage landen staat al jaren op het podium van de Sezoensrally. Jean-Paul Klinkers presenteert al sinds jaar en dag op het Kerkplein van Bocholt. Ook dit jaar zal hij u bij weer en wind te woord staan.

Rallyradio

Hit FM: 88.0 FM – www.hitfm.be

Hit FM is een trendy, nationale zender. Met hun Limburgse roots kan de Sezoensally sinds 2009 rekenen op hun onvoorwaardelijke steun! (Inter)nationaal & vooral regionaal nieuws vormen de basis van het succes van deze zender. Uiteraard is er ook aandacht voor het Limburgse verenigingsleven, de Limburgse evenementen, … Om zoveel mogelijk Limburgers te bereiken, brengt HIT FM muziek voor een breed luisterpubliek (doelgroep 18-54): een gezonde mix van actuele hits en nummers uit veertig jaar muziekgeschiedenis.

  • Aantal zenders: 21
  • Regio: Vlaanderen

Met een mobiele radiostudio verzorgt Hit FM op de dag van de rally de muziek, de live tussenstanden, live interviews, randanimatie en het overige nieuws uit Limburg. Een must voor de rallyliefhebber die op deze manier de Sezoensrally van dichtbij kan volgen! Er zullen ook twee radioteams onderweg zijn om het nieuws heet van de naald vanaf de finish van iedere KP live te brengen. Stem dus af op 88.00 FM op zaterdag 20 mei!

Fotoalbum