Pers

Persverantwoordelijke

Hugo Van Opstal fungeert al jaren als persverantwoordelijke voor de Sezoensrally.
Hij zal aanwezig zijn op de persvoorstelling ’s maandags vòòr de rally en vanzelfsprekend ook tijdens het rallyweekend. Persinstanties die de Sezoensrally wensen te volgen, bezorgen best vooraf het accreditatieformulier aan de persverantwoordelijke:

Hugo Van Opstal
Appelvinklaan 33
2960 Brecht
GSM: +32 (0)477 37 68 68
Email: hugo.vanopstal@telenet.be

 

Speaker

De bekendste rallystem van de lage landen staat al jaren op het podium van de Sezoensrally. Jean-Paul Klinkers presenteert al sinds jaar en dag op het Kerkplein van Bocholt. Ook dit jaar zal hij u bij weer en wind te woord staan.

Rallyradio

FM Goud –  99.3 FM – 107.9 FM – www.fmgoud.be

Met bijna 55.000 regelmatige luisteraars is FM Goud sinds 2004 uitgegroeid tot de best beluisterde regionale radiozender van Limburg en een begrip in Noord-Limburg. In 2018 zal FM Goud voor de eerste keer de Rally Radio verzorgen voor de Sezoensrally, te beluisteren op maar liefst vijf frequenties en ook online en/of via een app.  Met een mobiele radiostudio ter plaatse verzorgt FM Goud op de dag van de rally de muziek, de live tussenstanden, live interviews, randanimatie en het overige nieuws uit Limburg. Een must voor de rallyliefhebber die op deze manier de Sezoensrally van dichtbij kan volgen! Sporza-rallyreporter Gilbert Vannutte coördineert het geheel in de studio en rekent ook op twee radioteams onderweg voor het nieuws heet van de naald. Stem dus af op 99.3 of 107.9 FM op zaterdag 19 mei!

Fotoalbum