Toeschouwers

B2B & Table arrangement

Wilt u de Sezoensrally meemaken op een unieke manier met uw vrienden, klanten of zakenrelatie? Dan moet u zeker ons B2B & Table arrangement eens uitproberen. Dat wordt ongetwijfeld een onvergetelijke rally ervaring! Op zaterdag 18 mei krijgt u een mix voorgeschoteld van heerlijke versnaperingen, bubbels, rally, spektakel en een afsluitende, gastronomische buffet in het gezellige wedstrijdcentrum! De prijs van het B2B & Table arrangement bedraagt 175 € per persoon All-in.

Voor meer info, klik op de button B2B & Table arrangement.
Voor reservaties, contacteer  raf.vossen@sezoensrally.be of +32(0)497/520.557

Timing – Parcours

Voor de 43ste editie grijpt de Sezoensrally terug naar de klassiekers en nieuwigheden van de laatste drie jaar. Na KP De Hees komt KP Goolder. De wegen van KP Veldhoven – de klassieker waarvan de helft gravel – zijn ook gekend. Het lusje na de servicer bestaat uit KP Steenberg en KP Gerdingen. 

Het concept van drie keer vijf KP’s blijft behouden voor het BRC. De rondkoers KP De Hees blijft de openingsproef. Daarna gaat het naar KP Goolder. Via de tankzone in Kaulille gaan de deelnemers naar KP Veldhoven, gevolgd door een regroup na de finish van die proef. Na de service in Bocholt centrum staan vervolgens KP Steenberg en KP Gerdingen op het programma, met een regroup in de Schippersstraat gevolgd door een volgende servicebeurt in Bocholt centrum. Het RACB Criterium sluit dit jaar aan vanaf KP1 en rijdt tot en met KP 10. In 2019 zal er ook terug een Sezoens Regularity zijn. 

De precieze timing vindt u op de button hiernaast.

Resultaten

Tijden beschikbaar vanaf zaterdag 18 mei 2019.