Toeschouwers

B2B & Table arrangement

Wilt u de Sezoensrally meemaken op een unieke manier met uw vrienden, klanten of zakenrelatie? Dan moet u zeker ons B2B & Table arrangement eens uitproberen. Dat wordt ongetwijfeld een onvergetelijke rally ervaring! Op zaterdag 20 mei krijgt u een mix voorgeschoteld van heerlijke versnaperingen, bubbels, rally, spektakel en een afsluitende, gastronomische buffet in het gezellige wedstrijdcentrum! De prijs van het B2B & Table arrangement bedraagt 150 € per persoon All-in.

Voor meer info, klik op de button B2B & Table arrangement.
Voor reservaties, contacteer  raf.vossen@sezoensrally.be of +32(0)497/520.557

Timing – Parcours

Ook in de 41ste editie blijft de Sezoensrally de kaart van de vernieuwing trekken. Voor het derde jaar op rij, pakt RT Moustache uit met een compleet nieuwe klassementsproef. Na KP De Hees (2015), KP Steenberg (2016) komt er in 2017 weer een nieuwe proef bij, namelijk KP Peer. KP Goolder staat niet op het programma wegens werken aan de Brogelerweg.

Het concept van drie keer vijf KP’s blijft behouden voor het BRC. Show-KP De Hees blijft de openingsproef. Daarna gaat het naar KP Veldhoven. Via de tankzone in Kaulille gaan de deelnemers naar de nieuwe KP Peer, gevolgd door een regroup op de Markt in Peer centrum en de service in Bocholt centrum. Vervolgens staan KP Gerdingen en KP Steenberg op het programma. Na een regroup op het Vrijthof gaat het opnieuw richting service in Bocholt centrum. Het RACB Criterium en de Sezoens Regularity sluiten dit jaar aan vanaf KP1 en rijden tot en met KP 10.

De precieze timing vindt u op de button hiernaast.

Resultaten

Tijden beschikbaar vanaf zaterdag 20 mei 2017.