NL
FR

Nieuws & Publicaties

Bedankt!

Midden mei stond Bocholt en omstreken weer in het teken van de Sezoensrally. Tijdens de feestdag op donderdag waren talrijke vrijwilligers in de weer om het parcours, met onder andere een nieuwe klassementsproef op De Hees, op te bouwen. Na de officiële verkenningen op vrijdag
was alles klaar voor de 39ste editie op zaterdag 16 mei!

Het slagen van ons evenement kon enkel door uw inzet en medewerking. Onze gastvrijheid en vriendelijkheid zorgen ervoor dat de enige Limburgse wedstrijd blijft doorgaan als dé gezelligste rally van het jaar.

Langs deze weg wil Racing Team Moustache iedereen danken die de Sezoensrally een warm hart toedraagt: baanposten, officials, allerhande vrijwillige medewerkers voor, tijdens en nà de wedstrijd, alle piloten en co-piloten van BRC-Criterium-Regularity, kleine symphatisanten en grote sponsors, de officiële instanties en natuurlijk ook de omloopbewoners en
inwoners van Bocholt centrum... Allemaal van harte bedankt !
Dankzij jullie allemaal werd 2015 een geslaagde editie. We hopen dat iedereen volgend jaar opnieuw present is. Hou 20 en 21 mei 2016 al vrij: dan gaan we voor de jubileumeditie van onze Sezoensrally!

Sezoensrally 2015 [VIDEO]

Sezoensrally 2015 preview by Moustache Racing
lees meer... 20-05-15 14:36

Afscheid met een 13de zege !

De 39ste Sezoensrally in het gezellige Bocholt werd de ganse dag gedomineerd door Chris Van Woensel, maar uiteindelijk behaalde Freddy Loix zijn derde overwinning in het Belgisch kampioenschap. Een zege met een gouden randje, want het was de 13de overwinning van Freddy Loix met de Skoda Fabia Super 2000, die in Ieper opgevolgd zal worden door de nieuwe Fabia R5.
lees meer... 16-05-15 14:42

Archief
HOOFDSPONSORS
CO-SPONSORS

VZW RACING TEAM MOUSTACHE
Schoolstraat 3B
B-3950 BOCHOLT
info@sezoensrally.be

HOME TOESCHOUWERS DEELNEMERS MEDIA INFO
© VZW Racing Team Moustache